Inbjudan till infokväll på Vasa gymnasium, tisdagen den 18.1.22, kl. 18.30.

Bästa vårdnadshavare och elever i åk9,

Varmt välkomna med på Vasa gymnasiums infokväll tisdagen den 18 januari 2022 kl. 18.30.

Vi träffas i Teams via länken här nedan.

Vid infokvällen informerar vi och berättar vi allmänt om gymnasiestudier och hur vi här på Vasa gymnasium jobbar.

Med under kvällen finns:
• studiehandledare Yvonne Grönlund
• biträdande rektor Pamela Backholm
• idrottskoordinator och lektor Tomas Brännkärr
• speciallärare Niklas Martois
• rektor Anne Levonen
Välkomna med alla!

Länk till mötet i Teams

Höstens studentdimission

Höstens studentdimission hålls i samband med Vasa gymnasiums självständighetsfest fredagen den 3 december kl. 13 – ca 14 i skolans festsal i Campus Lykeion, Kyrkoesplanaden 27.

En hälsning från Frankrike

Jag befinner mig i skrivande stund i staden Orange i Frankrike. Denna vackra stad är belägen i södra delen av landet, norr om den mer kända staden Avignon. Jag och tre andra studeranden från Vasa Gymnasium är utbyteselever här, vi går i ett franskt, lokalt gymnasium.
I detta blogginlägg skall jag berätta vad min klass här i Frankrike gör på modersmålslektionerna.

Fortsätt läsa ”En hälsning från Frankrike”